Saturday, January 14, 2012

Drama in lumea manelelor. Florin Salam a fost impuscat in cap

Se raspandeste de cateva ore un email infectat cu subiectul Drama in lumea manelelor. Florin Salam a fost impuscat in cap!. Pretinde ca este trimis din partea postului Realitatea TV si suna astfel:

Artistul in varsta de 32 de ani a fost impuscat in cap ieri in jurul orei 11 p.m., in timp ce se afla intr-un club al unui prieten, relateaza HotNews.

Atacatorul se pare ca este unul dintre interlopii cu care Florin Salam a avut un conflict in urma cu 5 zile, in una din locatiile patronate de acesta.

Cantaretul se afla in coma profunda la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Universitar de Urgenta, din capitala.

Doctorii spun ca acesta are sanse minime de supravietuire si doar o minune il poate salva. Pentru mai multe detalii, click aici .

© Realitatea Media 2012

Daca dati click pe cuvantul “aici” sunteti directionati spre site-ul:http://alscg.com/realitatea.gif.exe sau http://bltmockup.com/realitatea.gif.exe,http://castest.com/realitatea.gif.exe.
Fisierul realitatea.gif.exe este infectat, avand o detectie medie de 19 din 43 de Antivirusi pe VirusTotal.com. Avira, BitDefender, F-Secure, NOD32 sau Norton nu asigura protectie impotriva lui la ora scrierii articolului.

Principalul fisier creat in momentul executiei este: C:\WINDOWS\Temp\Cookies\daemon.exe

Daca ati descarcat si rulat fisierul, iata care sunt solutiile pentru DEVIRUSARE:

1. Descarcati Malwarebytes Anti-Malware. Scanati PC-ul rapid (sau complet daca nu functioneaza scanarea rapida) si stergeti la final infectiile gasite apasand Remove selected.

2.Descarcati Dr.Web Cureit! si scanati PC-ul:
http://www.freedrweb.com/cureit/?lng=en

0 comments

Post a Comment